Program for børneunderholdning og aktiviteter
mellem kl. 10 og 13

10.00 Stands og Dans
   
11.00 Trolle og Tormods Opturs Børneshow
   
12.00 Juniorkabinettet
12.00 Drømmekvarteret (i Krist Kirken)

Alle optræder på scenen på Enghave Plads ved Skaterbanen - overfor Krist Kirken.

Udover underholdning fra scenen så er der forskellige muligheder for at deltage i aktiviteter på pladsen - der er en hoppeborg, spille fodbold.

Stands og Dans

Danseworkshop for alle med to professionelle danseformidlere fra Stands&Dans-Dansehallerne.
Workshoppen er både for børn og voksne og kræver ingen forkundskaber - kun lysten til en god og sjov oplevelse sammen med familie og venner, hvor musikken og kroppen er i centrum.

 

Trolle og Tormods Opturs Børneshow

Trolle og Tormod præsenterer Danmarks vel nok sejeste Børneshow. De fyrer den af i en gennemmusikalsk og forrygende koncert. Trolle og Tormod vil bevise at sange man kan lære noget af, sagtens kan præsenteres på en sjov og underholdende måde med fede rytmer og seje moves.

Med Trolle og Tormod på el-spader er der dømt gyngende reggae, hård rock, og lækker pop om konsonanter, vokaler, shampoo, fester, og en makrel. Der vil også på vanlig Trolle og Tormod’sk manér være masser af sange der sætter gang i kroppen og opfordrer til nye måder at bevæge sig på.

Oplev dem kl. 10.00 på Enghave Plads til Fortovsfest lørdag d. 21. maj

Juniorkabinettet

Juniorkabinettet - med Hans Laurens & Andreas Ugorskij.
Kom og oplev sjove, mærkelige, skøre og fantastiske sange og fortællinger. Det går helt i fisk. Kuglefisken Kalle Klovn har sin helt egen jazz om den største kærlighed i hele verden. Edderkoppen Bobby må overvinde sin vandskræk for at få en ny ven.

Historiefortæller Hans Laurens begejstrer børn og voksne over hele verden med sine til tider syrede historier der altid har en fed morale. Guitarist Andreas Ugorskij laver strengeleg i alverdens fantastiske farver - og til sammen er de et musikalsk makkerpar hvis lige ikke findes på den danske musikscene.

 

Kan opleves på Enghave Plads kl. 12.00 lørdag d. 27. maj

Drømmekvarteret m. Farnoush Bassri og Mikkel Nordsø 

I sin undervisning på Freinetskolen i København oplevede Farnoush Bassri, at børn fik brug for et roligt øjeblik i løbet af dagen. Derfor har hun udviklet en række eventyrlige mindfulness-øvelser, som børn og forældre er begyndt at efterspørge til brug efter skoletid.

Farnoush forklarer:
“Børn skal have de bedste forudsætninger til at udvikle sig, mens de navigerer gennem både familieliv og skolens krav til faglighed og sociale kompetencer. Derfor mener jeg, at det er sundt for børn med en mental pause fra et travlt skema, hvor der afsættes tid til at føle sig tilstede i kroppen, og de ikke skal afkode indtryk fra omverden.”

Kan opleves i Krist Kirken kl. 12.00 lørdag d. 27. maj