Bands og solister 2019

MUVE Scenen på Enghave Plads

Babysalmesang

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 10.00

Skattejagt sættes igang

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 10.25

Trolle og Tormod

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 11.00

Trolle og Tormod præsenterer Danmarks vel nok sejeste Børneshow. De fyrer den af i en gennemmusikalsk og forrygende koncert. Trolle og Tormod vil bevise at sange man kan lære noget af, sagtens kan præsenteres på en sjov og underholdende måde med fede rytmer og seje moves. Med Trolle og Tormod på el-spader er der dømt gyngende reggae, hård rock, og lækker pop om konsonanter, vokaler, shampoo, fester, og en makrel. Der vil også på vanlig Trolle og Tormod’sk manér være masser af sange der sætter gang i kroppen og opfordrer til nye måder at bevæge sig på.

Lyt til musikken

Hafnia

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 12.30

Vi er 6 friske unge mennesker fra Vesterbro. Vi spiller en masse covernumre. Nogle kendte, andre bare fordi at de er fede. Musikken vil være en blanding af stille og chill instrumental musik, og en sang eller to med en smule mere gang i den.

Know Your ’Bro – Vesterbro

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 13.00

Kom og leg turist i dit dejlige brokvarter med den nye webapp til turister. På en guidet tur får du ting at vide, som du måske ikke vidste. Vi starter ved Københavns Turistinformations cykelvogn kl. 13.00 – kom og vær med!

Aphaca

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 13.35

Vi er 5 unge drenge fra københavn der alle går på det fri gymnasium. Vi spiller en blanding af funk, pop, blød rock og en lille snært jazz og du kan høre lidt af hvert af alle de genre i vores sange. Vi går rigtig meget op i vores performances på scenen der vi alle synes det er en stor del af en fed koncert at kunne lave et lækkert scene show. Når du høre os spille lover vi, at det ville sætte gang i fødderne, men også på samme tid den syret, maniske følelse af musik og den følsomme side. så kom over på MUVE SCENEN og prøv selv at finde ud af hvad du/i føler når man høre vores musik 
VI GLÆDER OS TIL AT SE JER OG TAG DET GODE HUMØR

Lyt til musikken

Straight Out Strange

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 14.15

Wattup, vi er et indierock-band som er mega syge til at spille musik. Kom og se vores koncert og du vil få en magisk oplevelse, og en spirituel åbenbaring. Vi er bedre end Nirvana, Jeff Buckley og alle musikere. Straight Out Strange er fremtiden.

Lyt til musikken

Askestorm

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 15.00

Hej. Vi er to drenge, der lige har udgivet vores første single "The Key" via pladeselskabet Popgun Records. Sangen ligger på Spotify og Itunes mm.

Lyt til musikken

Trismoney

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 15.40

Laursen

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 16.10

LAURSEN er et originalt nyt navn på den dansksprogede musikscene. Bevæbnet med guitar, banjo, mandolin og bas leverer Laursen skarpe, relevante og farverige sange om samfundet og danskerne, og lyrikken leder ofte tankerne hen på troubadourer som Jan Toftlund, Niels Skousen og Allan Olsen. D. 1. juni 2018 udkom debutalbummet NUTIDSLEVN, som vakte overraskelse hos anmelderne og modtog rosende omtale i pressen, mens flere af sangene fandt vej til P4 og P5.

Lyt til musikken

Powdercloud

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 17.00

PowderClouds musik er præcis som popmusik skal lyde. Omkvædene bliver hængende i øregangen, altid bakket op af et spændstigt og varieret lydunivers. Teksterne omhandler begge sider af kærligheden: knuste hjerter og de lykkelige stunder. Med et øre ud mod verden
og det andet indad, vender de tidens tendenser og spytter dem ud med deres eget twist. PowderClouds opløftende popmusik efterlader altid et stærkt indtryk!

Lyt til musikken

Nosy Parker

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 18.00

Nosy Parker leverer sprudlende og varm disco-pop, som garanterer et smil på dine læber og en ekstra tanke på livets små glæder. Energi og good vibes beskriver Nosy Parkers stil på scenen og der er ingen undskyldning for ikke at blive glad i låget, når Nosy Parker optræder. Det er rendyrket popmusik med undertoner af disco, elektronik og funk!

Lyt til musikken

Madson

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 18.50

Dansk indie pop singer-songwriter, der debuterede i 2015 med EP’en ‘Rocket for Your Skyline’, som har en mere indie folk og americana inspireret lyd. I de sidste par år har han arbejdet på sit debutalbum, som udkommer senere i år. I april udgav han derfra den første single ‘Golden Age’. Til fortovsfest optræder Madson solo.

Lyt til musikken

Yör and U

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 19.40

Med en legelysten tilgang til organisk klang og dansksproget tekst, formidler musikvideoaktuelle Yör & U billeder af det fremmede og velkendte; historier om konfrontation, minder, fremmed- gørelse og forandring, erkendelse og kærlighed.

Lyt til musikken

Samuel

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 20.30

Samuel har et kompromisløst udtryk, hvor ærlighed og umiddelbarhed er i fokus. Han er ikke bange for at give noget af sig selv for at få folk ud af deres hoveder og derind hvor selvbevidstheden forsvinder, tiden ikke betyder noget og verden opleves uden filter. Der bliver rappet, sunget og alt derimellem over en lækker blanding af hiphop, soul og reggae. Kom og lad dig rive med! 

Lyt til musikken

Vås

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 21.20

VÅS er fejringen af folkeligheden med en række finurlige kompositioner. Hverdagspoesi fra egen lomme om livets små og mindre betragtninger. Vås startede sidste år som en tanke hos forsangeren Jeppe H; han ville skrive et dansk album til sin far. Det har siden udviklet sig og DR valgte efterfølgende Vås’ første single “Nøgne Fødder” som Ugens Kanon med airplay på P3 og P6 beat.

Lyt til musikken

Krist kirken scenen

Before Fire

Scene: Kristi Kirken, kl. 12.50

Before Fire er et københavnsk rock n’ roll band med en old school lyd, som bliver brudt op af en moderne kant, som tilsammen kanalisere lyden fra 70’er og 00’er rocken. Deres sange finder en perfekt balance mellem den rå og beskidte 70’er hard rock, og catchy omkvæd som øjeblikkeligt vil få dig til at synge med. Hvis du tror at rockmusikken i det 21. århundrede har mistet sin energi, så forbered dig på at blive blæst bagover af Before Fires rå og hårdtslående energi!

Lyt til musikken

We At Sea

Scene: Kristi Kirken, kl. 14.00

We At Sea er dansk indiepop/folk med Rebekka Søndergaard Mortensen i front som sanger og sangskriver. Hun startede projektet i 2015, med debut-hittet 'We at Sea'. I november 2018 udgav We At Sea sin tredje single 'Waiting' og anden EP 'Disappear'.

Lyt til musikken

Tuhaf

Scene: Kristi Kirken, kl. 15.00

Tuhaf spiller tyrkisk pop og rock med udgangspunkt i 60'ernes og 70'ernes 'Anadolu Rock'. De spiller klassiske tyrkisk psych rock og pop-numre, men medbringer også deres eget dansk/tyrkiske bud på genren med en række hjemmelavede sange. Musikken veksler mellem dansable funky mellemøstlige rytmer og toner og følsomme ballader om hjerter og hjemve.

Lyt til musikken

Abel

Scene: Kristi Kirken, kl. 15.50

Under aliasset Abel laver Aksel Nathan eksistentialistisk synthpop; friskproduceret popmusik med tyngde og tekster om tilværelsen på moderne dansk. Abel er skæve lyde klædt i skarpe melodier og eftertænksomme tekster. Det er noget at tænke over - og en hel del at synge med på.

Lyt til musikken

Molly og Peter

Scene: Kristi Kirken, kl. 16.40

Molly & Peter er en ung duo bestående af Molly Kvist Koppel (vokal) og Peter Høegh Rask (guitar). Deres sange er kærlighedssange, hvor Mollys fraseringer, og Peters melodiske fingerspil skaber universet i en blanding af singer/songwriter og akustisk pop. De vil spille sange fra albummet "Drawing Lines", som udkom i November 2018

Lyt til musikken

Holm Beck

Scene: Kristi Kirken, kl. 17.30

Holm Beck er en dansk rapper og producer, der med sin musik eksperimenterer med at bryde grænser i dansk rap - både hvad angår beats, tekster og flow. Musikken er elektronisk med hårdtslående synthesizers, rungende basser og aggressive trommer, og tekstuniverset kredser sig om oplevede øjeblikke, tankestrømme og egen position i verden og samfundet. Lyrikken bliver leveret med originale flows fra en helt anden dimension.

 

Lyt til musikken

LIEB

Scene: Kristi Kirken, kl. 18.20

Det københavnske band LIEB er lyden af håbefuld pop og melankolsk rock, der med guitaren som omdrejningspunkt udgør et ambitiøst og fængende udtryk. Med debut-EP’en Drømmenes Planet markerede LIEB sig på den danske musikscenen i efteråret 2018 som en stilsikker og ambitiøs gruppe med en lovende fremtid. EP’en høstede fire stjerner hos både GF-Rock og GAFFA, der skrev “en dansksproget debut-ep med sikker sangskrivning og helt sikre inspirationskilder uden pjat og forbehold.”

Lyt til musikken

Graceville

Scene: Kristi Kirken, kl. 19.10

Graceville spiller rock, som indhylder lytterne i fyldige klange og enkel lyrik, der efterlader en vildskab og ro på samme tid. På Fortovsfest på Krist Kirken Scenen spiller de som duo bestående af Morten Saugar på vokal og guitar akkompagneret af bassist Henrik Brus. Sangenes lyrik bevæger sig fra ulykkelig kærlighed til et te-selskab og kommer også omkring et skænderi over en vaskemaskine.

 

Lyt til musikken

FLEMMING

Scene: Kristi Kirken, kl. 20.00

F L E M M I N G er sårbar og drømmende dansk rap med poetisk dybde og følelserne udenpå tøjet. Musikken er en del af en bølge af rap artister som, bruger følelserne som omdrejningspunkt i deres fortælleunivers. “F L E M M I N G er rap, men ikke typisk rap anno 2019, for F L E M M I N G han siger det lige præcis som det er - uden så meget flødeskum på toppen.” Pelle Peter Jensen, P3.

Lyt til musikken

Firs

Scene: Kristi Kirken, kl. 20.50

Med 180 i timen vælter Firs ud over scenekanten. Lyden er støjet og krautet med få harmonier, enkle roller og simple former. I centrum af oplevelsen står den karismatiske forsanger Mathias Kjeldsens forførende vokal med dansksproget punkpoesi.

JuWehl

Scene: Kristi Kirken, kl. 21.40

JuWehl is a slum popping solo artist from the gritty underbelly of Copenhagen. As his seductive sound is bathed in pussy pink and velvety purple, the listener can expect juicy vocals on crackling hot beats balancing perilously close to the panty line.

Lyt til musikken

Boutique Lize scenen

Josh Kendl

Scene: Boutique Lize, kl. 14.25

Josh Kendl er en ung musiker, der laver fængende popmusik. Med reflekterende tekster og downbeat grooves, formår han at skabe sit helt eget popunivers.

Lyt til musikken

Kristoffer Munck

Scene: Boutique Lize, kl. 15.15

Jeg hedder Kristoffer Munck. Jeg har spillet guitar hele livet og prøver nu kræfter med mine egne sange. Det er et akustisk show, med nogen fede rytmer og guitarspil. Jeg bevæger mig i forskellige genre, men i mit akustiske show er det poppen og rocken der er i focus. Kom og hør nogen sange om håb og at leve!

Jonas Menke

Scene: Boutique Lize, kl. 16.15

Jonas Menke spiller singer/songwriter-pop. Sangene er catchy og relaterbare kærlighedssange, som får dig til at glemme dine bekymringer for en kort stund. Den autentiske lyd er inspireret af kunstnere som Jason Mraz og Oasis. På scenen leverer ham en energisk og tilstedeværende live-optræden, som inviterer publikum ind i bandets gode stemning, storytelling og nostalgisk Brit-Pop.

Lyt til musikken

Solmai

Scene: Boutique Lize, kl. 17.05

Solmais lyd er autentisk og inspireret af sophisti-pop og soul, fuld af sjæl og intense følelser. Til Fortovsfest spiller Solmai et akustisk line-up af hendes sange. Forsangerens vokal spænder fra dyb og somme tider spinkel, til kraftig og spækket med følelser, der sammen med musikken, fjerner publikum fra tid og rum. Hendes univers er præget af komplet ærlige og emotionelle tekster om tilværelsen, relationer og kærlighed, der sætter ord på følelser vi alle har haft.

 

Lyt til musikken

The Victim

Scene: Boutique Lize, kl. 17.55

Med sin guitar, sin stemme og en parade af hjerteskærende tekster, er publikum i Danmark og Irland blevet efterladt mundlamme til The Victims følelsesladede koncerter. I 2017 udkom debut ep’en. “Letting Go”, som blev taget rigtig godt imod af DR’s P4, hvor 4 ud af 6 af sangene fra ep’en er blevet spillet.

Lyt til musikken

Jeppe Lindegaard

Scene: Boutique Lize, kl. 18.45

Med den akustiske guitar som det musikalske omdrejningspunkt lægges der vægt på enkelhed, ægthed og nærvær, og der fornemmes en seriøs, rolig og melankolsk tone, men også en tydelig snært af optimisme i musikken. Udtrykket er et ærligt mix af americana-lyd og nordiske poptoner.

Lyt til musikken

ROSA

Scene: Boutique Lize, kl. 19.35

ROSA laver engelsksproget pop med rødder i R&B og soulmusik. Hun skriver ærlige og personlige sange uden filter og har en overraskende stor og unik stemme med soulede facetter.

Lyt til musikken

Frida Jacobi

Scene: Boutique Lize, kl. 20.25

Frida Jacobi skriver stærke og rørende "Sange til dem, du elsker": Forældre, som man kender ned til mindste detalje, vennen som døde alt for ung, kæresten man flytter til en ny by efter - og om at elske sit fædreland! Det store bindes sammen med det små i sangene på dansk, som leder tankerne hen på åndsfæller som Alberte Winding og Anne Dorte Michelsen. Med sig har hun Christopher Vejlager på klaver og Mia Maja Holst Manstrup på backing-vokal.

Lyt til musikken

B-siden

Scene: Boutique Lize, kl. 21.15

B-siden præsenterer publikum for deres originale materiale mere end 40 gange i skrivende stund. Du inviteres hermed indenfor i fire krøllede hjerners tekstunivers. Alle mand skriver nemlig tekst og melodi til det der bedst beskrives som dansk folkelig pop.

Lyt til musikken

Nybolig scenen

Milky Face Python

Scene: Nybolig, kl. 14.50

Milky Face Python hylder at stikke ud fra normen, det grimme og akavede og skåler for at være en taber. Hedes musik er blevet anbefalet og kaldt for doven og sexet i Barometeret På P3 og har fået disse ord ”lo-fi indie rock på den sløveste, bedste måde” smækket på sig af KarriereKanonen.

Lyt til musikken

Space Camp (Preis og Fred Hall)

Scene: Nybolig, kl. 15.40

Space Camp består af de 2 rappere Preis og Fred Hall. Der er fokus på både det musikalske og det lyriske, og foruden et par singler på SoundCloud er de med debut-udgivelsen L.O.A. lige på trapperne, klar til at gøre entré på den danske hiphop scene.

Lyt til musikken

Lost FM Radio Band

Scene: Nybolig, kl. 16.30

Lost FM Radio Band er en hårdtslående guitar/tromme rock n roll duo fra København. Det er energisk, det er højt, og det er hurtigt, når Lost FM Radio Band leverer sin hæsblæsende live-performance med en intensitet, som ethvert punkband ville misunde.

Lyt til musikken

Vianna

Scene: Nybolig, kl. 17.20

Vianna er en dansksproget pop-duo med inspiration fra synth-wave musik. Tekstuniverset er dybt personligt for sanger og sangskriver Jeppe Kamper. Der udforskes og udstilles, hvordan det er at være i sorg, som ung. Hvordan sorgen kan mærkes i tab, i kærlighed og i ensomhed. Der er plads til at se indad, samtidigt med at der kan holdes en fest. De fængende popmelodier og –produktioner åbner både ører og hjerter.

Lyt til musikken

Vincent Wood

Scene: Nybolig, kl. 18.10

Vincent Wood er en ung dynamisk urban-duo fra København, der er klar til at indtage den danske musicene. Med producer Rasmus' energiske produktioner og rapperen Niclas' gade-poetiske tekstunivers, formår de at skabe moderne hip-hop med fængende hooks.

Lyt til musikken

Bob de Beat

Scene: Nybolig, kl. 19.00

Bob de Beat er et eksperimenterende dansk rap-projekt. Elementer fra elctronica, syrerock og funk giver rappen et nyt udtryk. Dansk rap spækket med masser af personlighed! Oplev en live-levering fuld af lidenskab, fest og en smule selvironi!

Lyt til musikken

K. H. ØRUM

Scene: Nybolig, kl. 19.50

K.H. Ørum er ny dansksproget singer-songwriter pop om hverdagens roderi, livet i København og op og nedture. K. H. Ørum har bl.a. varmet op for Juncker, samt optrådt på flere spillesteder i København.

 

Lyt til musikken

BIDT

Scene: Nybolig, kl. 20.40

Bidt kommer til Fortovsfest 2019 med albummet ”Tilpas Utilpas” under armen, der indeholder en serie af musikalske vignetter, hvis røde tråd er at tage afsked. Sangene er en blanding af poetiske og direkte renderinger af definitive episoder – de oplevelser, vi har, hvor man ved, at der er et tydeligt før og efter; at livet aldrig bliver det samme igen.

Lyt til musikken

To Absent Friends

Scene: Nybolig, kl. 21.30

Drømme-rock, fængende universer og skarp lyrik er på tapetet, når To Absent Friends gæster Fortovsfestival 2019!. Senere i år udkommer bandets debutalbum “Smoke & Mirrors” - et konceptalbum, der fortæller historien om et individ, fanget i de mørkeste afkroge af sit sind, uden at kunne slippe ud igen!

 

Lyt til musikken

BEAT Café scenen

Løvdal & Windfeld Quartet

Scene: BEAT Café, kl. 16.00

Farverig og energisk musik af de to stærke jazzprofiler Jesper Løvdal og Kathrine Windfeld. Glæd jer til en nærværende og intens oplevelse med en stærk cocktail af pulserende grooves og lyriske numre fremført med humor og inderlighed.

Lyt til musikken

Jonas Due trio

Scene: BEAT Café, kl. 17.00

En ny og sjælden trompettrio har stukket hovedet ud i forårssolen i år. Trioen er sammensat af nogle af landets mest eftertragtede musikere som samles om et repetoire bestående af originaler kompositioner og sange fra den amerikanske salmebog ... altså den fra 40'erene.

Anders Malta Trio

Scene: BEAT Café, kl. 18.00

Anders Malta Kvartet spiller originalmusik komponeret i neobopstil. Der er hentet inspiration fra Joe Henderson, Woody Shaw og Freddie Hubbard. Kvarteten Består af nogle af de hårdest swingende drenge fra den københavnske jazzscene!

Mads Sørensen Trio

Scene: BEAT Café, kl. 19.00

Mads Sørensen er med sine kun 20 år, en af de nye Guitarister på den danske Jazzscene. Mads udforsker Guitarens rolle i jazzen, og tager udgangspunkt i jazzguitarens rødder. Denne trio kommer til at byde på energi, power og ikke mindst smukke melodier. Alt dette bliver leveret med et originalt og friskt pust til musikken.

Lyt til musikken

Marie Mørck Quartet

Scene: BEAT Café, kl. 20.00

Marie Mørck er en ung, fremadstormende sangerinde på den danske jazzscene. Efter at have tilbragt vinteren på turné i Kina er hun nu igen i København. Udover at indtage lytteren med sin varme, sødmefulde vokal, står det også hurtigt klart, at Marie formår at træde ind i et univers af overbevisende scatsinging, som ellers er forbeholdt de få. 
Det mestrer hun på et niveau som er beundringværdigt, og ikke mindst sjældent set i hendes alder.

Lyt til musikken

Restaurant Tolv

LykkeSmed

Scene: RestaurantTolv, kl. 14.00

LykkeSmed er i ørefaldende Singer/songwriter/Pop-Rock om hverdagens små finurligheder og situationer. Med emner der strækker sig fra kaffe og vejret til kærlighed og det at være til, sættes der fokus på alt hvad hjertet begærer. Søndagsblues til dine hverdagstømmermænd og weekendslængsler.

Lyt til musikken

GALSTEREI

Scene: RestaurantTolv, kl. 15.00

Galsterei er Steffen Galster, der leger med sine sange, sin stemme og mandolaerne Nelson og Twint. Ifølge myten skal man nok helt op i falsetten, men hvis nogen har en verden, der skal reddes, eller bare en svær fødsel, noget vanvid, et skib eller en krig, der skal ordnes, giver jeg det alligevel gerne et forsøg.

Lyt til musikken

Mack Trenka

Scene: RestaurantTolv, kl. 16.00

Mere info senere

Lyt til musikken

Bernt Hertz

Scene: RestaurantTolv, kl. 17.00

Bernt Hertz er singer/songwriter, der gør det i folkpoprock med et lille twist punk og alt mulig andet. De fleste sange er på dansk, men engelsk sker.

Lyt til musikken

Illemann

Scene: RestaurantTolv, kl. 18.00

Illemann er den københavnske sanger og sangskriver Cecilie Illemanns soloprojekt. Illemanns sange er skrevet i en folk'et singer-songwriter-tradition, med elementer af alternativ rock, og synges af en unik stemme, som svinger imellem nutidig hjertesorg og arkaisk urkraft.
Debut-albummet udkommer langt om længe senere på året i 2019. Steffen Galster, kendt fra Galsterei, og mandolaen Nelson, kendt fra dens egen Facebook-side, spiller sammen med Illemann denne aften.

 

Lyt til musikken