Øvrige deltagere og bidragsydere til Fortovsfest

Følgende rundt om Enghave Plads er med som arrangører eller deltagere med boder, scener eller i Fortovsbold.

Cafe Navnløs - Sidewalk skaterbutik - BEAT Café - Krist Kirken - Brød/Kihoskh - Nybolig - Arbejdernes Landsbank - Enghave Plads 9 - Musikforeningen Vesterbro og Boldklubben Vestia

Om Fortovsfest

Fortovsfest blev arrangeret første gang d. 24. maj i 2014. Det var en stor succes med mange gæster og en masse glade deltagere til børneunderholdning, loppemarked, skatekonkurrence og LIVE musik fra scenen.

Formålet er at lave en årlig begivenhed, hvor butikker og beboere rundt om Enghave Plads har en fælles mulighed for at vise sig frem for resten af København - og samtidig uformelt møde hinanden.

I 2018 blev Foreningen Fortovsfest stiftet af de nedenstående foreninger og butikker til afholdelse af Fortovsfest på Enghave Plads.
Foreningen af følgende 2 formålsparagrafer:
1) Drift, koordination og administration af Fortovsfest
2) Fundraising til dækning af fællesudgifter til f.eks. strøm, oprydning, mobilscene, leje af udstyr som f.eks. toiletter og pissoir og affald.

Planlægning og tilrettelæggelse af Fortovsfest varetages af Thomas Madsen fra skatebutikken Sidewalk, Jesper Ø. Jensen fra Musikforeningen Vesterbro og gadepræst på Vesterbro Liane Zimsen Dambo.