Musikprogram 2023

MUVE scenen    Enghave Plads nr. 9
10.15 Tormod Tegner      
11.15 Økobandet   14.50 Sune Munch Petersen
15.00 Iskrystal   15.40   Carina Beldorf
17.00 Tommy John   16.30 Nordly
17.50 Alexander Woods   17.20 he is tall
19.10 Bring Joy To The Front   18.10 Ørum
20.00 Blåregn   19.00 Sasha Bach
20.50 Casquette   19.50 TBA
21.30 Hængemulen   20.40 Malathy og Oh Livvi
      21.30 2 x AMM

2xAAM

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 21.30

2 x AAM is a underground hip-hop group that focuses on hard hitting bangers and booming 808s that will make any event explode into a massive party. 2 x AAM is inspired by American trap and hip & hop with fast lyrics and addicting melodies. CJ is the fast lyrical rapper and singer that brings amazing flows and lyrics to every song. Santoz brings hard hitting lyrics with hot melodies and addicting rhythms and raps to every song. Be ready for 2 x AAM take over 2022. Tafa is an “up comming independent artist outta (Copenhagen) with a melodic sound way, of new Rap/Trap in he’s music.

Hør musikken

Alexander Woods

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 17.50

Alexander Woods har netop fået nyeste single ‘Now i Know’ tilbage fra mix/master hos Emil Lei (Pil, Søren Emil, Rasmus Walter) og skal til at udgive dette dystopiske kærligheds-track om erkendelsen af at have knust sin livspartners hjerte. Udgives 19. Maj 2023

Med denne udgivelse køres landet tyndt i promoveringens tegn henover sommeren 2023.

Alexander Woods banker på døren til gennembruddet efter mange år i kunstnerisk søgen. I stormløb bevæger han sig nu frem som ambitiøs leder, med en genkendelig, sprudlende vokal, der bevæger sig over et storladent elektronisk univers af upbeat pop.

Tænk Alex Vargas. Tænk Phlake. Tænk Mads Langer.

Hør musikken

Blåregn

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 20.00

Vi hedder Blåregn og er et nyt dansksproget rockband, bestående af 5 friske drenge på 20 år. Vi kombinerer catchy hooks, med et dobbelt guitarunivers, krydret med en støvet 70’er-energi.

Teksterne er både protesterende på et nutidigt og samfundsmæssigt plan, men omhandler også de nære ungdommelige relationer og tilværelsens utilregneligheder.

Vi leverer altid et energisk, nærværende og livsbekræftende liveshow der kan få alle op af stolene og ud på dansegulvet og spiller hver koncert som var det vores sidste!

Hør musikken

Bring Joy To The Front

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 19.10

Bring Joy To The Front er et instrumental-rock band med inspirationskilder fra surf og jazz. Vi spiller alle i andre konstellationer med vokal også, bl.a. Aamer Khan Band og Last LightShip, men dette projekt er tiltænkt dem, der glæder sig over post-rockens fremme og nyder at gå til jazz- og surfkoncerter - med endnu mere gang i den. Trommer, bas og guitar buldrer derudaf, men der er også blide stykker med melodier, man kan nynne til.
BJTTF udgav en EP i 2022 primært for at præsentere sig selv og finde andre at spille med live. I løbet af 2023 kommer der et fuldt album.

Hør musikken

Casquette

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 20.50

Mød CASQUETTE - Den største og bedst gemte hemmelighed i den danske musikbranche. Casquette er et legesygt, ‘lad os bryde alle reglerne’ rock-band, der ikke er bange for at tage sin grimme side til sig med deres støjende lyd og danske poetiske tekster. Bandets mission er at skabe et uforglemmelig underholdende live show med plads til ærlighed, intensitet, kædedans, fællessang og luftguitar. Hvis CASQUETTE skulle beskrives med en sang, skulle det være “Den grimmeste mand i byen” af Povl Dissing tilsat en sund portion punk-energi, jazz saxofon  og DIY-attitude

Hør musikken

he is tall.

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 17.20

Trods navnet er he is tall. egentlig ikke den højeste, men når han med sin guitar i favnen indtager scenerne rundt omkring i Danmark, så vokser han. For det er nemlig på scenen, at den sympatiske drengerøv Troels Thorkild Sørensen, fra Mårslet ved Aarhus, pudser selvtilliden af som musikeren he is tall.

Han har gjort et imponerende første indtryk i det danske vækstlag og sammenlignes med den amerikanske musiker, Jeff Buckley. Trods sit simple musikalske set-up, henter he is tall. inspiration fra b.la både hiphop og country og smelter det sammen til sin egen ærlige og originale lyd.

Hør musikken

Hængemulen

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 21.30

Hængemulen laver sange om lidt af hvert.
F.eks. døden, ytringsfrihed, kloaker, maskinelvernes sto

Hør musikken

IsKrystal

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 15.00

IsKrystal er et dansk-islandsk band, der kombinerer skønhed med støj i et atmosfærisk og drømmende bud på alternativ nordisk rockmusik. Bandet har udgivet sit andet album ”Skyggespil” i 2022 og markeret udgivelsen med to release-koncerter i Bøssehuset på Christiania i marts og september 2022 – og i 2023 vil IsKrystal ud for at møde publikum på spillesteder og festivaler med smag for melankolske nordiske toner. 

 

Hør musikken

SASHA BACH

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 19.00

SASHA BACH
Melodisk & bund ærligt musik...som drager lytteren ind! Alt fra Soul, Hip Hop, intimt & akustisk Folkpop, til bragende Rock. Sasha er en dedikeret sangskriver med en fængende stemme.

 

Hør musikken

Carina Beldorf

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 15.40

Carina Beldorf er en sjælefuld kunstner, som med sit nærvær og sine smukke melodier formår at skabe et helt specielt rum sammen med sit publikum. Hendes kærlighed til det lyriske kommer til udtryk på en autentisk, melankolsk og på samme tid legende let måde. Når hun indtager scenen med sit fingerspil og sin karakteristiske og unikke stemme, er det svært ikke at lade sig føre med ind i hendes univers på en melodisk rejse langs livets sidegader

 

Hør musikken

Malathy / Oh Livvi / Paul Clark

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 20.40

Kaoma Agency præsenterer 3 fantastiske artister til et samlet show!
Malathy Cecilia er en af de helt nye navne på den danske musikscene, som gennem et unikt dansksproget R&B-Pop univers sætter fokus på intense følelser, nostalgi og uendelig kærlighed. Hendes fløjlsbløde og iørefaldende stemme fortryller dig gennem fængende melodier, 90’er tendenser og et moderne touch, og efterlader dit hjerte med alt hvad det har brug for.

Oh Livvi er en 20-årig urban kunstner fra København med en stemme og attitude, der vil tage dig med storm. Hendes musik er en blanding af moderne R&B og urbane vibes, og hendes lyd er fyldt med power og selvsikkerhed. Hendes følelsesmæssige toplines og hypnotiserende flows tager dig med på en musikalsk rejse der også byder på et lyrisk univers, som er både ærligt og autentisk.

Paul Clark bringer, med sin utrolige gospel stemme, et super catchy pop show til dig. Med mere end 30 år på bagen som gospelsanger er Paul Clark parat til at bringe et helt nyt show til dig der får dit hår til at flyve bagover! 

 

Nordly

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 16.30

Nordly er en nordisk folkpop duo med indie vibes. I den seneste tid er vi startet med at lege med drumbeats. Vi er en svensk/dansk folkduo med base i København som består af AnnaMia Lindblom (Sverige) på sang og guitar og Frederik Breith-Mortensen (Danmark) på klaver, guitar og sang. 

Hør musikken

Sune Munch-Petersen

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 14.50

Sune er en lokal sanger-sangskriver, der har boet på Vesterbro i flere år. 
Han skriver sange, der har en tydelig nordisk, melankolsk stemning og af de større navne er han inspireret af PJ Harvey, CV Jørgensen, Nick Cave, Eels og Neil Young. Sune har bl.a. udgivet singlen Uden lys - følg linket nedenfor.

 

Hør musikken

Tommy John

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 17.00

Tommy John er sanggal klaverbokser, der sammen med sit band (trommeslager og bassist) sørger for dansabalt musik og god stemning. Teksterne er socialrealistiske og omsvøbt i iørefaldende melodier, som bliver serveret på en groovy guldfad. Genre: Dansk- og engelsksproget ærkepop. Kommende udgivelser: "Udefinérbar", "Større end jeg troede" og "Zip It"

Hør musikken

Tormod Tegner

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 10.15

Tormod Tegners fornemme opgave er, sammen med sin ven DJ-Johnson, at lægge i ovnen til et brag af en musikalsk og farverig fest. Så det tegner jo lovende! Han spiller og synger, tegner og danser så varmen og solen kommer frem. Forestil der f.eks en tegner Tai-Chi hvor der tegnes langsomt i luften. Forestil dig at der skal laves lufttegneri, næsten det samme som luftguitar, bare med luftblyanter og lufttusher! Der skal også smides håndtegn, for håndtegn er jo tegnede tegn som sådan en form for tegning! Alt sammen bliver leveret til dansabel reggae - toner der motiverer og laver go stemning! Men det er ikke nok for Tormod Tegner, han vil mere, så der bliver måske også tid til Reggae-Limbo - Scenehop og andre sjove lege! Livet er en fest og det skal fejres! Tormod Tegner er kendt fra Trolle og Tormod og fra Flammeklubben, har skrevet bøger, indspillet musik og optrådt med Bikstok, Natasja, Chapper, Wafande og en laaaaang række andre!

 

Hør musikken

Økobandet

Scene: MUVE, Enghave Plads, kl. 11.15

Velkommen til det langhårede, fodformede, bæredygtige, cirkulære, samfundskritiske, inkluderende og etisk korrekte Økoband! Økobandet er en gruppe venner med fælles passion for musik og at skabe en grønnere og mere retfærdig verden! Økobandet har masser af energi på scenen, når vi i farvede dragter synger om klimaet, bierne og økologi. Vi elsker at indrage publikum og byde dem op til dans, bevægelse og fællessang. Vores sange handler om alt fra økologi, bæredygtighed, skrald i naturen, FNs Verdensmål, skattely, madspild, til genbrug og menneskerettigheder. 

Hør musikken

Ørum

Scene: Enghave Plads nr. 9, kl. 18.10

Dansksproget singer-songwriter pop om hverdagsliv, melankoli og kærlighed.

Hør musikken