Her kan du læse om de bands og solister, der skal spille i 2016

Få overblik over musikprogrammet 

Bror

Scene: Boutique Lize, kl. 17.55

BROR spiller sange om en ungdom lige nu og her og en ungdom der var engang. BROR lægger sig måske et støjende sted i nærheden af kærlighed.

 

 

 

Deadwood Celebration

Scene: Boutique Lize, kl. 20.25

Deadwood Celebration spiller Rock 'n' Roll på rigtige instrumenter, lavet af ægte, dødt træ.

 

 

Denise

Scene: Boutique Lize, kl. 19.35

Den 4. januar 2016 offentliggjorde den københavnske gruppe Denise førstesinglen "Love Affair", det affødte airplay på P3 allerede samme uge, hvor den gik direkte ind som listens nummer 1.

Det Kønne Kartel

Scene: Krist Kirken, kl. 18.45

Det Kønne Kartel er et folk-band, der synger sange på dansk om mænd og kvinder. Med deres fire stemmer samt instrumenter som guitar, kontrabas, cajon, mandolin og mundharpe skaber de et enkelt, melodisk og let skramlet univers.

Drøm

Scene: Krist Kirken, kl. 15.15

Drøm  - Ny dansk-engelsk melodisk electronica. Komponist & BBC award vinder Jonathan Gunton er gået sammen med den danske sangerinde & sangskriver Sophie Tusnelda i den nye elektroniske duo, Drøm.

Fars Rum & HejMahn

Scene: Krist Kirken, kl. 21.15

Hiphopbeats krydret med livebass, saxofon, sang, rap, dans og rytmer fra de varme lande. Vi lover en fest!

Forestil dig du er en krokodille

Scene: Enghave Plads, kl. 16.00

Forestil dig du er en krokodille leger og skaber fest.

 

Goldy GoLightly

Scene: Krist Kirken, kl. 16.15

Goldy GoLightly er storladen indie-pop, der svæver mellem natur-nostalgi og skandinavisk melankolsk indiepop og electronica. Det drømmende synthesizer-univers brydes af en tung og dansabel rytmesektion, forvrængede lyde og en forførende vokal.

HAVVAII

Scene: Boutique Lize, kl. 15.15

HAVVAII (DK/SE) Det københavnske band HAVVAII leverer solid surfgrunge med undertoner af stonerrock samt elementer fra den tunge ende af 90’er lyden.

Ivan Martinez

Scene: Enghave Plads, kl. 17.00

Ivan Martinez er Danmarks nye, charmerende singer/songwriter med potentialet til at blive landets nye pop-darling. Hans musik centrerer sig om et lækkert og glad pop-univers, der trækker på et ærligt og poetisk udtryk, inspireret af hans chilenske rødder.

Rytmisk Center / Kbhs Musikskole

Scene: Enghave Plads, kl. 12.00 - Rytmisk Center

TALENTBANDET på Rytmisk Center i København er din mulighed for at realisere dine drømme og ambitioner som musiker. Orkesteret spiller målrettet for at få musikken ud af øvelokalet. Derfor skal du være 100 % dedikeret til at spille musik. Genremæssigt bevæger vi os i et krydsfelt mellem ny og ældre rock, Funk og gospel.

Scene: Enghave Plads, kl. 13.00 - Kbhs Musikskole

Fra Københavns musikskole kommer sammenspilsholdet Spicy Beats. Besætningen er sang, guitar, bas trommer og keyboard. De gør sig i dansk pop/rock som f.eks. Dodo and the Dodos: Giv mig hvad du har, og Ray Dee Ohh: Mandags-stævnemøde.

M.E.T.A.

Scene: Enghave Plads, kl. 19.40

M.E.T.A er dramatisk, elektronisk popmusik, gennemsyret af et ønske om at bringe elementer fra alle verdens kulturer, ind i den skandinaviske melankoli.

Modern Age

Scene: Boutique Lize, kl. 18.45

Det Københavnske band The Modern Age spiller fremadrettet garagerock med en insisterende og melankolsk vokal. Med inspiration fra 60’ernes beatmusik går The Modern Age imod det bedre borgerskab og spiller op til fest med deres klassiske rockinstrumentering.

Måne

Scene: Krist Kirken, kl. 22.05

Den fremadstormende kvartet MÅNE udforsker den drømmende og discopulserende pop med et musikalsk udtryk, der dyrker vekselvirkningen mellem udadvendte, jordnære grooves og en sanselige eskapisme.

Outer Region

Scene: Boutique Lize, kl. 21.15

Outer Regions musik bevæger sig gennem et atmosfærisk, drømmende og melodisk landskab med små twists, iklædt en sound af påtrængende længsel og underspillet kærlighed for pop. Inspirationen trækker på forskellige bands som Portishead, Beatles og Roxy Music med tydelige spor tilbage til den klassiske 90’er og 60’er pop/rock.

RayRay & Band

Scene: Enghave Plads, kl. 11.00

RayRay & Band samler alle op på et flyvende surfboard, hvor der er plads til alle og hvor livet sættes i et smukt og sjovt perspektiv. Vi skal synge og danse, mens vi leder efter forsvundne smil, sætte elektronikken på pause og forsvinde i naturen sammen med vores bedste venner for enden af regnbuen.

Select Captain (solo)

Scene: Krist Kirken, kl. 17.05

Med en forkærlighed for 50'ernes beatpoeter og et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, med fokus på stærke melodier og solide sange.

She's a Sailor

Scene: Krist Kirken, kl. 20.25

Jesper Vindberg og Thomas Albrechtsen er makkerparret bag det nye danske band She’s a Sailor. Stor inspiration er hentet blandt farverige og teatralske kunstnere som Harry Nilsson, Scott Walker, The Zombies, The Divine Comedy  og Brian Wilson fra The Beach Boys.

Signe Trylle

Scene: Enghave Plads, kl. 21.20

Signe Trylle har leget sig frem til en dansabel og inderlig lyd, der har den gode popmelodi og de fine, dansksprogede tekster i centrum. Man kan ane både 80’er-inspiration fra danske helte som Alberte, Rugsted & Kreutzfeldt og Dodos and the Dodos, men udtrykket vækker til tider også minder om stærke, nordiske sangerinder som Lykke Li og Jenny Wilson.

Sønner af Smede

Scene: Enghave Plads, kl. 20.30

Bandet har eksisteret, skrevet sange og øvet intensivt i et par år, men faktisk er det kun at halvt år siden, at de besluttede at skifte deres engelske tekster ud med modersmålets mindre mundrette men meget mere meningsfulde hverdagslyrik, som smukt supplerer deres skarptskårne melodier med uimodståelige syng-med-omkvæd.

The Rosa

Scene: Krist Kirken, kl. 22.55

THE ROSA er en ung sangerinde og sangskriver, som laver alsidig R&B/popmusik fuld af power og sjæl. Hun udgav sidste år en EP og single, som bl.a. blev skrevet om på amerikanske og engelske blogs og anbefalet af DRs KarriereKanonen.

The Strips

Scene: Boutique Lize, kl. 17.05

Beskidt, vild, rusten, synth-grunge og punkrock sivende fra den københavnske undergrund.

 

 

Udengrund

Scene: Krist Kirken, kl. 17.55

Udengrund spiller dansksproget bluegrass inspireret rock. Skrevet på trædeorgel og cigarkassehöfner i en provinskælder. Med distortion og space echo på bassen spiller Udengrund gerne tungt og nøjes ofte med to akkorder.

Vi Leger Musik

Scene: Krist Kirken, kl. 19.35

Med udgangspunkt i jordnære tekster om livet som ung i byen, og en fælles interesse for det barnlige og melankolske har Lasse Sonne og Christian Haase skabt 'Vi Leger Musik'. Et farverigt popudtryk, der bedst kan beskrives som børnesange til voksne mennesker.

Vores Allesammens

Scene: Enghave Plads, kl. 18.50

Vores Allesammens udgivelse "Elendig lille mand" består af 10 sange, der taler direkte til lytteren med ørehængende melodier og tonstunge beats. Et af bandets varemærker er kontrasten imellem teksterne, som er fulde af refleksion, tvivl og mørke og musikken, som er ligefrem og energisk.

Whiskeyordnen

Scene: Enghave Plads, kl. 18.00

I ved det ikke endnu, men i har virkelig brug for Whiskeyordnen, til at blæse jer bagover! 
De vil ihvertfald rigtig gerne vise jer, den hæsblæsende musik, I ikke har oplevet endnu. Whiskeyordnen indtager scenen med forrygende og swingende musik, der altid formår at skabe en kogende kedel af festglade mennesker. 

Zoo Me Now

Scene: Boutique Lize, kl. 16.15

zoo me now plays rock music with a mix of influences and a raw unpolished sound inspired by bands like Muse, Radiohead, Queens of the Stone Age, Foo Fighters etc. ZOO ME NOW is a four piece rock band from Copenhagen, Denmark formed in  2013.

 

Kaffeplantagen

Nedenstående er omtaler de optrædende på Kaffeplantagen

Galsterei

Scene: Kaffeplantagen, kl. 16.00

Mere info senere..

Morten Uhl Jensen

Scene: Kaffeplantagen, kl. 16.40

Mere info senere..

 

Kasper Ørum

Scene: Kaffeplantagen, kl. 17.20

Mere info senere..

JUBEL

Scene: Kaffeplantagen, kl. 18.00

Mere info senere..

Benjamin Sedoc

Scene: Kaffeplantagen, kl. 19.40

Mere info senere..