Fortovsfest 2022, 7. maj - kl. 10 til 22

Efter 2 års corona pause så er vi glade for at kunne fortælle, at vi er tilbage med Fortovsfest 2022 d. 7. maj på Enghave Plads på Vesterbro i København. Der er endnu en gang lagt op til en dag med fuldt knald på med fortovsbold, skateboardkonkurrencer, loppemarked, LIVE musik, børneunderholdning m.m.

Program og aktiviteter

Fortovsfest har aktiviteter fra kl. 10 til kl. 22.

Formiddag og middag fra kl. 10 til 14 er der børneunderholdning/aktiviteter(ansigtmaling, børneyoga. børnesalmesang osv.), Danish Street Cup, karateopvisning og loppemarked.

Fra kl. 14 til 18 er der Fortovsbold, skatekonkurrence, LIVE musik og loppemarked.

Fra kl. 18 til 22 kan du opleve LIVE musik med udvalgte nye danske bands og solister.

Hele dagen er der boder med mad og drikke.

Billeder fra tidligere

Den første Fortovsfest blev afholdt d. 24. maj 2014. Det var en af de første sommerdage i 2014 med dejligt solskin og en god varme. Det trak en masse mennesker til Fortovsfest og gav en perfekt start på en ny, tilbagevendende begivenhed på Vesterbro. Dagen startede med børneunderholdning med Trolle og Tormod, musik fra Kbhs Musikskole og loppemarked. Fra kl. 14 til 18 var der skatekonkurrence og LIVE musik med bands fra Musikforeningen Vesterbro. Fra kl. 18 til 22 var det alene musikken, der sluttede festen af.

Musikprogram 2022

De optrædende på Fortovsfest er udvalgt fra de mange nye, danske bands og solister fra hele Danmark, der har tilmeldt sig for at komme til at spille.